Protocol between Shaheed prof. Rabani Education University and USWDP

keu_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۲۴ - ۱۰:۴۰
image2

The protocol  was singed between Shaheed prof. Rabani Education University and USWDP about establishing master’s program in field of education in academic deputy office at university.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

کابل ښوونې او روزنې پوهنتون د کیفیت لوړواي آمریت لخوا د درېیم پړاو سندونو ساتلو په پار ستاینغونډه ترسره شوه!

سې شنبې ورځ د 21/10/1445 ه.ق. چې له 11/2/1403ه.ش نېټې سره سمون لري د کیفیت لوړاوي آمریت د درېیم پړاو سندونو ساتلو په پار ستاینغونډه ترسره کړه.
غونډه د قران کریم د څو مبارکو آیاتونو. . .
شنبه ۱۴۰۳/۲/۸ - ۱۳:۲۳
Background image

کابل ښوونې او روزنې پوهنتون علمي شورا غړو لخوا د پوهنتون رئیس ته ستاینلیک ورکړل شو!

دوشنبې ورځ د 3/2/1403 ه.ش چې له 13/10/1445 ه.ق نېټې سره سمون لري د کابل ښوونې او روزنې پوهنتون علمي شورا غړو لخوا د پوهنتون رئیس ښاغلي شیخ الحدیث سید بشیر آغا "هاشمي" ته ستاینلیک ورکړل. . .
شنبه ۱۴۰۳/۲/۸ - ۱۰:۲۱
Background image

د افغانستان ښوونیزو او لوړو زده کړو بنسټونو پیاوړتیا ملي کنفرانس د نتایجو د تطبیق لپاره د کمېټې اېجادولو دویمه غونډه ترسره شوه!

یکشنبې ورځ ١٢/١٠/۱۴۴۵ ه.ق چې له ٢/٢/١٤٠٣ ه.ش نېټې سره سمون لري د کابل ښوونې او روزنې پوهنتون او لوړو زده کړو وزارت ترمنځ د افغانستان ښوونیزو او لوړو زده کړو بنسټونو پیاوړتیا ملي. . .

BACK TO NEWS